Μην καταδέχεσαι να ρωτάς: «Θα νικήσουμε; ….Θα νικηθούμε;»… Πολέμα!

Ν. Καζαντζάκης

Μ΄ αυτό το απόφθεγμα τελείωσε η φετινή αθλητική χρονιά στον ΑΠΣ Τρίκαλα!

Μια πολύ ιδιαίτερη αθλητική χρονιά.

Σε μια αθλητική κοινότητα ένα από τα βασικά στοιχεία της εύρυθμης λειτουργίας της είναι και η αρμονική συνεργασία των μελών της, δηλαδή των προπονητών, των γονέων και των μαθητών- αθλητών.
Έχουμε την τύχη να ανήκουμε σε ένα σύλλογο που οι σχέσεις μας με τους γονείς και τους μαθητές- αθλητές, όχι μόνο είναι αρμονικές αλλά και αλληλέγγυες.
Στην αθλητική χρονιά που πέρασε οι προπονητές του συλλόγου έδωσαν κομμάτι από την ψυχή τους ώστε τα παιδιά να ασκούνται σ’ ένα ασφαλές και υγιές περιβάλλον, δίνοντάς τους θάρρος και δείχνοντάς τους ενδιαφέρον για την ομάδα τους, βοηθώντας τα να δουλεύουν για τη βελτίωση των ικανοτήτων τους και για τίμια συμπεριφορά σε κάθε παιχνίδι. Διδάσκοντάς τα ότι η σκληρή δουλειά και η τίμια προσπάθεια είναι, συχνά, σημαντικότερα από τη νίκη.
Φρόντιζαν ώστε οι μαθητές- αθλητές μας να γυρίζουν στο σπίτι γελαστοί, ευτυχισμένοι, γεροί, ενθουσιασμένοι και έτοιμοι να μοιραστούν μαζί με τους γονείς τους τις καινούριες τους γνώσεις.
Η αθλητική χρονιά που πέρασε αποτέλεσε μια περίοδο γεμάτη από σειρά αθλητικών και πολιτιστικών- κοινωνικών προγραμμάτων και δράσεων.
Αισθανόμαστε την ηθική υποχρέωση να ευχαριστήσουμε όλους τους γονείς για την αμέριστη συμπαράστασή τους σε όλες μας τις δράσεις αλλά και για τις εθελοντικές τους προσφορές για να γίνει ο σύλλογός μας ολοένα και αρτιότερος, ολοένα και καλύτερος.

Τους ευχαριστούμε για τη συμπαράσταση, την ενθάρρυνση και την ιδιαίτερη προσοχή και σημασία που δίνουν στο θέμα της συμμετοχής των παιδιών τους στον αθλητισμό, αλλά και για την υποστήριξη σ’ αυτού του είδους την παρεχόμενη εκπαίδευση των παιδιών τους, από εμάς.

Το ΔΣ του συλλόγου και οι προπονητές ευχαριστούν την ομάδα εθελοντών του συλλόγου μας ΔΥΝΑΜΑΙ.
Το ΔΣ του συλλόγου και οι προπονητές ευχαριστούν τα ΜΜΕ για την αμέριστη συμπαράστασή τους σε όλες μας τις δράσεις.

Το ΔΣ του συλλόγου και οι προπονητές ευχαριστούν  το ΤΜΗΜΑ ΕΡΥΘΡΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥ ΤΡΙΚΑΛΩΝ

Το ΔΣ του συλλόγου και οι προπονητές ευχαριστούν την τοπική αυτοδιοίκηση ( Περιφερειακή Ενότητα Τρικάλων και Δήμο Τρικκαίων)

Το ΔΣ του συλλόγου και οι προπονητές ευχαριστούν τους χορηγούς του συλλόγου:

 1. ΣΤΑΥΡΑΚΗΣ – ΚΕΝΤΡΟ ΕΛΑΣΤΙΚΩΝ
 2. ΚΩΤΟΥΛΑΣ – ENERGY
 3. ΠΛΑΚΩΝΑΣ – ΚΕΝΤΡΟ ΔΙΚΥΚΛΟΥ
 4. ΓΡΗΓΟΡΙΟΥ – ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΠΡΟΠΟ
 5. HI –TECH ELECTRICAL – ΔΗΜΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ
 6. ΓΑΛΑΝΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ – ΚΡΕΟΠΟΛΕΙΟ
 7. ΜΑΓΙΚΟ ΚΟΥΤΙ
 8. ΑΦΟΙ ΑΧ. ΜΠΑΛΑΦΑ- ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΑ ΥΛΙΚΑ
 9. CENTRO DESIGN
 10. ΕΚΤΥΠΩΣΕΙΣ- ΔΑΛΑΝΙΚΑΣ
 11. ΛΙΠΑΣ TRAVEL
 12. ΑΡΤΟΠΟΙΕΙΑ ΓΑΔΕΤΣΑΚΗ
 13.  GAME TECH  ΓΑΛΑΔΑΡΗΣ

Το ΔΣ του συλλόγου συγχαίρει τους μαθητές- αθλητές, μικρούς και μεγάλους για τη συμμετοχή και την προσπάθειά τους, την άψογη εμφάνισή τους όσο και για το γενικότερο ήθος τους, για το οποίο μας κάνουν πραγματικά υπερήφανους.

Ταυτόχρονα θερμές ευχαριστίες αξίζουν στους δασκάλους, Παναγιώτη Καλόγηρο, Ηλία Σιούτα, Δημήτρη Αβράμη, Γιώργο Τσιακάρα, Χρήστο Κούρτη, Χρήστο Αρότσιο και Αλέξανδρο Γρηγοράκη, αλλά και στις δασκάλες  Βασιλική Καλαβρυτινού και Μαργαρίτα Αντωνοπούλου, που έδειξαν στην πράξη το επίπεδο της δουλειάς που επιτελούν στον σύλλογο.

ΠΑΛΕΥΟΝΤΑΣ να δημιουργήσουμε ενεργούς ανθρώπους και όχι παθητικούς θεατές………..
ΠΑΛΕΥΟΝΤΑΣ για τη δια βίου άσκηση ………

 Καλό καλοκαίρι!!!! …. και καλή συνάντηση το Σεπτέμβριο!

 

Για τον ΑΠΣ Τρίκαλα

Νίκος Τσιακάρας